Web Tasarımı Nedir?

 

Web tasarım nedir ?  veyahutta web tasarımı nedir sorusunun cevabı; Kullanıcılara görsellerden, metinlerden ve videolardan oluşan bir web sayfası oluşturmaktır. Mevcut işletmemize değer katması,tanıtımı,işletmeye yeni müşteriler  amacıyla hazırlanan web sayfalarıdır. Bu çalışmaları yapan uzman yada profesyonel kişilere web tasarımcı,web tasarımcısı yada web master denmektedir.

Web Tasarımcısı Ne İş Yapar ? 

Web tasarımcısı ne iş yapar; Fikirlerini,düşüncelerini estetik açıdan web sayfanıza belirli kurallar doğrultusunda uyarlar. Bu işlemler sırasında belirli programlar kullanarak ortaya bir web sayfası çıkarır.

Web Tasarım Dilleri Nelerdir?

Html,Css,Javascript temel web tasarım dillerindendir. Bir web sayfası tasarlarken kullanılan en temel dillerden olan bu 3 temel dil sayfanın ana tasarımını metinlerin ve görsellerin yerlerini hazırlamakta kullanılır. Web sayfasının temel tasarımı yapıldıktan sonra web programla adımına geçilir. Statik olarak hazırlanmış web tasarım işlemi kontrol paneli yazılarak dinamik bir web tasarım haline dönüştürülür.

Web Programlama Dilleri nelerdir ? 

Php, Asp, Python vb. diller kullanılmaktadır. Tüm dünya da web sayfalarında en sık kullanılan php ve asp dilleridir. Web tasarım işlemi yapıldıktan sonra bu diller ile statik olan web sayfalarını dinamik bir hale getirip yönetim panellerince kullanılmasına olanak sağlarlar. 

Web tasarım ajansı ne iş yapar?

İşletmelerin veya şahısların istekleri doğrultusunda web sayfalarını hazırlamak ile mükellef kuruluşlardır. Bir web tasarımı yapılırken belirli kurallar vardır ve bu kurallar gelişen teknoloji sonrası sürekli değişiklik göstermekte ve gelişmektedir. Web tasarım ajansları da bu değişiklikleri yakından takip edip belirli kurallar doğrultusunda web sayfanızı profesyonel bir şekilde hazırlayan işletmelerdir.

Web tasarım hizmeti yararı nedir? 

Web tasarım hizmetleri diyince aslında web sayfanız üzerinde ve net üzerinde yapılan bütün işlemler web tasarım hizmetleridir. Örn. Web sayfanız için yapılan web tasarım işlemi, Arama motoru optimizasyonu, işletmenizi istediğiniz aramalar sonucunda öne çıkarma işlemi olan seo danışmanlığı başlıca web tasarım hizmetleri arasında yer almaktadır. Profesyonel bir web tasarım hizmeti kişinin veya kurumun rakipleri arasında bir adım öne taşınmasını sağlamaktadır. Profesyonelce yapılan web sayfaları arama motorları tarafından öne çıkmakta olup işletmelere yeni müşteriler kazanmakta çokça faydalı olmaktadır.

Web tasarım hizmeti almak için info@zamran.com adresimizden yada 0532 282 94 86 nolu iletişim numaramızdan iletişime geçebilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Pompapazari.com Pompa İhtiyaçlarınızı Karşılayan Tek Adres

Unveil Your Perfect Smile with Galata Clinic in Istanbul!

Kadıköy Lihkab Kadastro