AVCILAR WEB SİTE YAPIMI

 

Avcılar web sitesi  yapımı, Avcılar web tasarım, Avcılar web tasarım ajansı

Avcılar da web site tasarımına mı ihtiyacınız var ?

 Web tasarım işlemenizin internette ki yüzünü yansıtmanız için aynı zamanda kurumsallık ilkelerini yerine getirebilmeniz için en önemli unsurlardan bir tanesidir. Zamran Software

Neden Zamran Software ?

 Günümüzde web tasarım işlemini hemen hemen bütün ajanslar yapmakta fakat sunulan hizmetin kalitesi, zamanlanması, evrensel kurallara ve şartlara uygunluğu zamran software ekibi olarak bizim diğer yazılım firmalarından farkımızı ortaya çıkarmakta.

 

 Bir web sitesi’nin yapımında belli ilkeler bulunur ve mevcut web siteniz bu ilkeleri yerine getiremiyorsa hem yeni kullanıcı edinmekte hem de mevcut kullanıcılarınızın içeriklerinize erişimin de problemler ortaya çıkmaya başlar.

 Web tasarım ilkelerine baktığımızda ilk olarak İçerik, Tasarım, İşlevsellik ve Kullanılabilirlik, Biçim, Güncellik, Uygunluk ve Güvenlik, Uyumluluk başlıkları altında toplayabiliriz. Bu ilkelerden bir tanesi dahi eksik olsa web sitenizin yapımı eksik ve hatalı sayılmaktadır. Web tasarım yapılırken bu ilkeler göz önünde bulundurulan web siteleri hem Google da ön plana çıkmaktadır hem de SEO (Search Engine Optimizationanlamın da yapılan çalışmalardan alınan verim iki katı yarar sağlamaktadır. Web tasarım işine başlanmadan önce müşteriler öncelikle ne istediklerini ve kafalarında nasıl bir yapı oluşturmak istediklerini şekillendirmelidir. Yeni web site yapımı alelâde bir işlem olmayıp ciddi manada emek gösterip üzerinde çalışma yapmayı gerektirmektedir. Web tasarım işleminde tasarımcının rolleri olduğu kadar müşterinin de aktif olarak yapması gereken yükümlülükleri olmaktadır.

 Web sitelerinin de kendi içerisinde çeşitleri bulunmaktadır. Kurumsal web siteleri ile E-ticaret web sitesi aynı aşamaları barındırsa da içerik ve yapılan işlemler bir birinden çok farklıdır. Bunların yanı sıra bir de özel tasarımlar bulunmaktadır hybrit bir web sitesi gibi düşünülebilir bunlar. İçerisinde hem Kurumsal web sitelerinin bütün özelliklerini barındırırken diğer yanda E-ticaret özelliklerini de içerisinde barındırırlar. Yapılan bütün web sitelerinde mobil uyumluluk ve ileriye dönük yapılar kurulmalı geliştirmeye, güncellenmeye açık olmalıdır.

Avcılar da web tasarım ve web site yapımı hizmetimizden yararlanmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Https://zamran.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Pompapazari.com Pompa İhtiyaçlarınızı Karşılayan Tek Adres

Unveil Your Perfect Smile with Galata Clinic in Istanbul!

Kadıköy Lihkab Kadastro