İsteyene cennetten arsa...

İslamiyeti yaymak adına savaşırken eğer masum bir insanı öldürürseniz üzülmeyin ve endişe etmeyin unutmayalım ki kutlu mücadelede öldürülen insan gerçekten masumsa zaten cennete gidecektir.

İslamiyeti yayabilmek aşkı ile savaşılan topraklarda ki genç ve sağlıklı tüm kızlar savaşta cinsel açlığa düşen mücahitlere elbet helaldir ve o topraklarda ki kızlar bilmelidir ki mücahitler ile yaşayacakları halvet zinâ değil ikramdır.

Bu iki fetvayı veren bizim köyün imamı değil "Dünya İslam Alimleri Birliği" adlı kurumun başkanı Yusuf El Karadavi'dir.

Türkiye'de Diyanet Bakanlığının yaptığı ahlâk yoksunu açıklamalar, Suudilerin kutsal Hac'cı tamamen turizm ve ticarete döken binlerce cana mâl olan uygulama ve ihmalleri, İslâm Üniversitesi mezunu El Bağdadi kontrolünde ki IŞİD'in yarattığı terör, İslam devletlerinin sürekli savaş ve kaos halinde olması, tüm dünyada İslam alimlerinin kadın üzerinden yarattığı yeni saçma ve aciz bir din anlayışı,  İslamiyeti sürekli siyasete sermaye eden düzenbaz devlet adamları.

Ve bu örgütlerin, sözde alimlerin, din  tüccarlarının, partilerin peşinden koşan yüz milyonlarca eğitim imkanı bulamamış cahil yada zihniyeti bozuk insanoğlu. 

Yani artık o saf İslâm'a öyle çok şey yapıştırıldı ki ceviz karpuz oldu. Gerçeklik, saflık yitirildi şimdi dünyada İslam adına makam ve ünvan sahibi hiç kimse yaşadığımız dine benliğini kaybettirdik bu sahte bir İslâm diyebilme cesareti göstermiyor. Bu kılıfına uydurulmuş din büyüdükçe şiddet, savaş, terör, cehalet ve tahammülsüzlük paralel bir şekilde büyüyor. Artık birilerinin cesur olması gerek özellikle tüm dinlere aynı pencereden yaklaşan deistlerin dinlerde dezenformasyon konusunda ki fikirleri ciddiye alınmalı. Yoksa sadece terör dünyaya dahada yayılmakla kalmayacak aynı zamanda deizm ve ateizmden çekinen insanlar neye inandığını, inandığı dinin ne kadar doğru olduğunu içten içe sorgulayarak aklını yitirecek. 

Aşağıda ki birkaç hadis aslında herşeyi özetliyor ancak maalesef insanları din ile kandıranlar dini en iyi bilenlerdir...

(Ahir zamanda din adamları, halkın istediği yönde fetva verip, helale haram, harama helal diyecekler, Kur’anı ticarete, menfaate alet edecekler.) [Deylemi]

(Ahir zamanda dünya menfaati için dini alet eden riyakârlar çıkar. Sözleri baldan tatlıdır. Bunlar kuzu postuna bürünmüş birer kurttur.) [Tirmizi]

(En kötü insan, dini dünya malına alet edendir.) [İbni Asakir]

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Pompapazari.com Pompa İhtiyaçlarınızı Karşılayan Tek Adres

Unveil Your Perfect Smile with Galata Clinic in Istanbul!

Kadıköy Lihkab Kadastro